• Fri frakt över 695kr
  • Snabba leveranser
  • 14 dagars öppet köp
Hem / Formgivare / Philippe Starck Lampa

Philippe Starck Lampa

Ljus är inte bara praktiskt; det är en magisk pensel som målar stämningar och förvandlar ditt rum till ett konstverk. Om du letar efter en belysningslösning som kombinerar innovation och design, då kan Philippe Starcks lampor vara det du söker. Den framstående franske designern och arkitekten har förvandlat belysning till konstverk. Här på Stockholms Ljusbutik erbjuder vi ett utvalt sortiment av Philippe Starcks ikoniska lampor som kommer att addera en unik touch till ditt hem.

Mer om designern Philippe Starck

Philippe Starck är en av de mest inflytelserika designerna i modern tid. Hans innovativa designstil och skapande av ikoniska möbler, produkter och arkitektoniska projekt har inspirerat och fascinerat människor över hela världen. I samarbeten med framstående företag som Flos och Kartell har Starck stått i spetsen för att skapa banbrytande belysningslösningar som både är funktionella och estetiskt tilltalande.

Porträtt av formgivare och arkitekten Philippe Starck

 

Philippe Starck lampor från Flos

Vi på Stockholms Ljusbutik är stolta över att erbjuda ett handplockat sortiment av Philippe Starcks lampor från Flos. Dessa lampor är mer än bara en källa till ljus; de är konstverk som kommer att ge ditt hem en unik karaktär. Här är några av de extraordinära Philippe Starck lamporna du kan köpa av oss:

  • Romeo Moon: En vacker taklampa som kombinerar elegans och funktionalitet, med en mjukt diffuserande skärm.

  • Romeo Babe: En vägglampa somsprider ett mjukt och diffust ljus med en elegant tygskärm och en inre kupa i syraetsat borosilikatglas.

  • Rosy Angelis: En golvlampa med en skulptural känsla och mjuka former.

  • Miss K: En bordlampa som kombinerar futuristisk design med en mjukt diffuserande skärm.

  • Gun Bedside: Som föreställer en guldpläterad Beretta M9 - Flos Guns-serien av Philippe Starck skapades år 2005 som en djärv kommentar mot krig och våld.

  • Bon Jour: En elegant bordlampa med en transparent skärm och subtila detaljer som ger den en lyxig känsla.


Stockholms Ljusbutik, har en lång historia och har haft en fysisk butik i 20 år. Vi förstår vikten av att erbjuda högkvalitativa produkter, inklusive de eleganta Philippe Starck lamporna, och strävar efter att ge dig den bästa kundupplevelsen. Med snabb leverans och fri frakt över 695 kronor, är vi din pålitliga partner när det kommer till belysning och Philippe Starck lampor. Utforska vårt sortiment och låt ditt hem lysa upp med elegans och stil.