• Fri frakt över 695kr
  • Snabba leveranser
  • 14 dagars öppet köp
Hem / Formgivare / Verner Panton / Topan VP6 lampa

Topan VP6 lampa

Upptäck Verner Pantons Tidlösa Mästerverk - Topan VP6 Lamporna!

Välkommen till Stockholms Ljusbutik, där vi stolt presenterar en ikonisk kollektion av belysning för dig som älskar design och kvalitet. Denna gång lyfter vi fram Verner Pantons banbrytande verk och introducerar stolt Topan VP6 lamporna - en skatt från designhistorien nu tillgänglig för dig.

Djupt förankrad i skönhet och funktionalitet erbjuder Topan VP6 lamporna en unik kombination av belysning och dekorativt mervärde för ditt hem. Med skulptural silhuett och hypnotiska mönster fångar dessa lampor essensen av Pantons visionära designfilosofi, och blir en tidlös och elegant tillägg till varje inredning.

Utforska vår exklusiva kollektion och låt dig inspireras av Verner Pantons geniala skapelser. Gör din beställning idag och låt Topan VP6 lampan bli ett strålande och minnesvärt inslag i ditt hem. Stockholms Ljusbutik - din destination för lysande design och kvalitetsbelysning!

Topan VP6 Verner Pantons andra design

Topan-pendeln, designad 1959, var Pantons andra design någonsin och hans första massproducerade lampa - senare följdes den av Flowerpot. Topan vp6, en skulptural silhuett, är hans mästerverk som inte bara ger belysning utan även fungerar som ett dekorativt element, antingen ensam eller i kluster, och ger interiörer en speciell atmosfär. Topan &tradition är stolta över att fortsätta föra vidare detta ikoniska verk.

Utöver den befintliga versionen i matt svart finns Topan nu i den nya färgskalan Vermillion Red, reflekterande krom och den neutrala tonen Grey Beige. Topan vp6 lampa bjuder in till lekfullhet och kreativitet i inredningen samtidigt som den står för Pantons visionära designfilosofi. Denna fantastiska lampa, Topan vp6, har blivit en älskad symbol för modernitet och stil.

Verner Panton, skaparen av Topan verner panton, blev känd för sina avantgardistiska verk och banbrytande användning av material och färger. Topan vp6 lampa är ett strålande exempel på hans genialitet och innovativa design. Genom åren har Topan vp6 lampa blivit en tidlös klassiker som förgyller hem och offentliga platser världen över.

Oavsett om du väljer den ikoniska Topan-pendeln eller någon annan av Pantons banbrytande verk, kommer du att få en bit av designhistorien in i ditt eget hem. Topan vp6 lampa, ett mästerverk i skönhet och funktionalitet, kommer alltid att vara en påminnelse om den tidlösa stilen och visionen hos den store formgivaren, Verner Panton.