• Fri frakt över 695kr
  • Snabba leveranser
  • 14 dagars öppet köp
Hem / Ljuskällor / Olika socklar lampor / E14 lampa / Halogenlampor E14

Halogenlampor E14

Välkommen till Stockholms Ljusbutik - din återförsäljare av halogenlampor med E14 sockel, även kända som E14 halogenlampor. Upptäck vårt omfattande sortiment av E14 halogenlampor och dra nytta av deras starka och klara ljus för att lysa upp ditt hem eller arbetsutrymme på ett effektivt sätt.

2 artiklar Kampanjpris(0) Sortering: Popularitet Senaste Lägsta pris Antal:

Halogenlampor E14 (E14 halogen)

E14 halogenlampor är en populär typ av ljuskälla som har en liten sockel med en diameter på 14 millimeter. Dessa lampor är en utveckling av glödlampan och är c:a 30% mer energieffektiv än glödlampor. När lampan tänds, värms glödtråden upp och reaktionen mellan halogenen och glödtråden återför avdunstade partiklar till glödtråden. Detta gör att glödtråden håller längre och ökar effektiviteten, vilket ger ett starkt och klart ljus.

E14 halogenlampor är särskilt populära för användning i mindre armaturer, såsom bordslampor, vägglampor, taklampor och dekorativa armaturer där utrymmet är begränsat. De erbjuder en imponerande belysningseffekt och har också förmågan att ge ett naturligt ljus med god färgåtergivning, vilket är viktigt för att framhäva detaljer och färger i rummet.

Utforska vårt sortiment av E14 halogenlampor hos Stockholms Ljusbutik och dra nytta av deras enastående ljuskvalitet. Vårt team av experter står redo att besvara dina frågor och ge dig professionell rådgivning för att välja de bästa E14 halogenlamporna för dina belysningsbehov.