• Fri frakt över 695kr
  • Snabba leveranser
  • 14 dagars öppet köp
Hem / Inomhuslampa / Fotogenlampor / Koholmen fotogenlampa

Koholmen fotogenlampa

Karlskrona Lampfabrik Koholmen: En ikonisk fotogenlampa för stil och funktion

Välkommen till Stockholms Ljusbutik din återförsäljare av Koholmen Fotogenlampor från Karlskrona Lampfabrik! Upptäck vår förtrollande kategori av Koholmen Fotogenlampor, där du hittar en fantastisk samling av dessa ikoniska ljuskällor. Utforska det breda utbudet av färger och stilar för att hitta den perfekta Koholmen-lampan som passar din personliga smak och inredning. Skapa en magisk atmosfär i ditt hem med dessa vackra lampor, som kombinerar traditionellt hantverk med modern design. Låt Stockholms Ljusbutik och Karlskrona Lampfabrik föra in ljuset i ditt liv med elegans och stil.

Se alla våra fotogenlampor här.

Koholmen Fotogenlampa i olika färger:

Koholmen Fotogenlampa Grön: Jadegrön och Buteljgrön/Mässing

Utforska vårt fantastiska urval av Koholmen Fotogenlampor från Karlskrona Lampfabrik. Den gröna färgen är verkligen en klassiker och vi erbjuder två fantastiska nyanser: den eleganta Jadegrön och den förtrollande Buteljgrön/Mässing. Dessa färger ger ditt hem en sofistikerad touch samtidigt som de ger ett behagligt och varmt ljus.

Koholmen Fotogenlampa i andra färger

Förutom den gröna varianten erbjuder vi ett brett spektrum av Koholmen Fotogenlampor i olika färger och material. Välj bland:

Serien Koholmen från Karlskrona Lampfabrik är inspirerad av den ursprungliga lokförarlampan. Den har utvecklats till en älskad klassiker och finns nu tillgänglig i tre olika storlekar och ett brett utbud av färger. Koholmen Fotogenlampor är tillverkade av högkvalitativa material som glas och mässing, vilket ger dem en tidlös och elegant estetik.

Med sina dimensioner på 24 cm i höjd och 7 cm i bredd är dessa lampor perfekta för att skapa en atmosfärisk belysning i ditt hem. Koholmen Fotogenlampor använder en 6''' rundbrännare och kan brinna i upp till 8 timmar vid full påfyllnad och med en normalhög låga. Denna brinntid gör dem till pålitliga ljuskällor för kvällar och nätter när du behöver en mysig och avkopplande belysning.

Utforska vårt sortiment av Koholmen Fotogenlampor från Karlskrona Lampfabrik och låt dessa vackra lampor ge ditt hem en touch av stil och elegans. Med deras karaktäristiska design och högkvalitativa utförande är de perfekta både som funktionella ljuskällor och som dekorativa objekt i ditt hem. Skapa en tidlös atmosfär med en Koholmen Fotogenlampa – en äkta skönhet från Karlskrona Lampfabrik.