• Fri frakt över 695kr
  • Snabba leveranser
  • 14 dagars öppet köp
Hem / Formgivare / LUIS ESLAVA STUDIO lampa

Luis Eslava Studio lampa

Vi är glada att presentera LUIS ESLAVA STUDIO, en innovativ designstudio som har tagit ljusdesign till en ny nivå. Genom deras samarbete med det framstående varumärket LZF har de skapat enastående verk som kombinerar skönhet, funktionalitet och konstnärlighet.

 

Luis Eslavas designfilosofi - En bred syn på design

Luis Eslava är en begåvad designer med en unik bakgrund. Med en examen från det prestigefyllda Royal College of Art i London, arbetslivserfarenhet på Camper och en tid i Japan har han fått en bred och varierad kunskap inom designvärlden. År 2008 grundade han sin egen studio i Barcelona och har sedan dess skapat banbrytande verk.

Luis Eslava ser på design ur ett helhetsperspektiv och strävar efter att omdefiniera vardagslivet. Han anser att en designer bör kunna erbjuda en mångfald av lösningar och tänka utanför boxen. Genom att förena skönhet och funktionalitet i sina kreationer skapar han lampor som inte bara ger en behaglig belysning, utan också förhöjer atmosfären i rummet.

 

Samarbete med LZF Lampor - Agatha-pendel och Paisley-skärm

LUIS ESLAVA STUDIO har samarbetat med flera framstående ljustillverkare, varav ett är det välkända varumärket LZF Lampor. Genom detta partnerskap har studion designat extraordinära verk som Agatha-pendeln och Paisley-skärmen. Dessa lampor är inte bara funktionella belysningsobjekt, utan också konstnärliga mästerverk som tillför en unik stil till ditt hem eller arbetsplats.

 

Erfarenhet av utställnings-, livsmedels- och produktdesign

Utöver ljusdesign har LUIS ESLAVA STUDIO en omfattande erfarenhet av utställnings-, livsmedels- och produktdesign. Deras kreativitet och expertis sträcker sig bortom lampor och belysning, vilket gör dem till en komplett designstudio som kan förvandla alla aspekter av ditt hem eller företag.

 

Upptäck LUIS ESLAVA STUDIOs magiska verk hos Stockholms Ljusbutik

På Stockholms Ljusbutik är vi stolta över att erbjuda LUIS ESLAVA STUDIOs fantastiska skapelser. Utforska vår samling av deras lampor och låt dig bli inspirerad av deras innovativa design och enastående konstnärlighet. Varje lampa är skapad med omsorg och precision för att ge dig den perfekta kombinationen av form och funktion. Besök oss idag och upptäck LUIS ESLAVA STUDIOs enastående verk - en investering som kommer att försköna ditt hem och ge dig en unik upplevelse av belysning.