• Fri frakt över 695kr
  • Snabba leveranser
  • 14 dagars öppet köp
Hem / Formgivare / WIZ Design lampa

WIZ Design lampa

Välkommen till Stockholms Ljusbutik - din destination för exklusiva lampor och belysning. Vi är stolta över att erbjuda det senaste inom design från WIS Design, en svensk designduo bestående av Lisa Widén och Anna Wallin Irinarchos. Deras formgivning kombinerar på ett poetiskt och lekfullt sätt funktion och dekoration, vilket ger en extra touch till de föremål som omger oss i vardagen.


WIS Design - Enkelhet och inspiration

Lisa Widén och Anna Wallin Irinarchos träffades under sina studier på Beckmans Formlinje i Stockholm och har sedan 2006 drivit WIS Design som formgivare och inredningsarkitekter. Deras ambition är att skapa design som är lätt att ta till sig och enkelt att integrera i både hem och offentliga miljöer. Genom deras arbete som inredningsarkitekter får de en fördel då de ständigt kommer på nya idéer och lösningar under sina projekt.

 

Upptäck WIS Designs samarbete med By Rydéns

Redan 2008 inledde WIS Design sitt samarbete med By Rydéns och tillsammans har de skapat en rad fantastiska produkter. Bland deras kollektioner finner du allt från julbelysning till taklampor, golvlampor och bordslampor. Varje produkt är utformad med omsorg och kännetecknas av WIS Designs karakteristiska estetik och funktionella tillvägagångssätt.

 

Unik design med WIS Design och By Rydéns

Utforska vårt sortiment av lampor från WIS Design och låt dig inspireras av deras unika skapelser. Varje lampa är en förening av skönhet och funktionalitet, som kommer att förbättra belysningen och atmosfären i ditt hem. Med WIS Designs och By Rydéns gemensamma vision för design kan du vara säker på att du får en lampa av högsta kvalitet och stil.

 

Köp din WIS Design lampa hos Stockholms Ljusbutik

Vi på Stockholms Ljusbutik är stolta över att kunna erbjuda det senaste från WIS Design. Utforska vår samling av lampor skapade av Lisa Widén och Anna Wallin Irinarchos och låt dig inspireras av deras innovativa och lekfulla stil. Besök oss idag för att upptäcka hur WIS Design och By Rydéns skapar belysning som är både funktionell och vacker.