• Fri frakt över 695kr
  • Snabba leveranser
  • 14 dagars öppet köp
Hem / Badrumslampa / Spotlights / Downlights

Downlights för badrum

Här hittar du downlights för badrum (infällda spotlights för badrum). Downlights i badrum passar bra för dig som vill ha en smidig belysningslösning som inte tar upp så mycket plats. Downlights spottar kan ha olika byggnadsmått vilket innebär att du ibland behöver sänka ditt tak. Vi har downligts för badrum från varumärken som Hide-A-Lite, Lumiance, Belid och Maxel med fler.

Mejla oss gräna på Info@ljusbutik.se om du har några frågor!

Infällda spotlights för badrummet

Infällda spotlights är ett bra val för badrummet eftersom de ger ett stilrent och modern utseende. Om du vill ha energieffektiva infällda spotlights för badrum och spara på elräkningen, så rekommenderar vi att du använder dig av LED-downlights eller en infälld spotlight där du kan välja vilken typ av ljuskälla du vill använda i din downlight. Infällda spotlights ger ett riktat ljus och passar bra som allmänljus i badrummet. Det finns infällda spotlights med fast ljus (nedåtriktat ljus) och vinklingsbara downlight för badrum, för dig som vill ha möjligheten att välja hur du ska rikta ljuset. Infällda spotlights är ett bra alternativ om du är ute efter att skapa en inbjudande atmosfär i badrummet och kan användas på många olika sätt.

Få hjälp med att planera din badrumsbelysning här.

Vanliga frågor & svar
  • Vad är det viktigaste att tänka på när jag väljer badrumslampa?

    Vad är det viktigaste att tänka på när jag väljer badrumslampa?

    Det allra viktigaste är att välja en badrumslampa som är godkänd för våtutrymmen. Detta kan du se genom att kolla vilken IP-klass lampan har. Beroende på var i rummet lampan ska placeras krävs olika IP-klasser. Läs mer om hur du väljer en lampa med rätt IP-klass för badrum här.